PERSONDATAPOLITIK

Hos kai dige bach a-s/kdb ejendomme aps gør vi vores yderste for aktivt at
leve op til vores ansvar som dataansvarlig, hvorfor vi har vedtaget nedenstående
politik for hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Venteliste

Ved tilmelding til vores venteliste for boliglejemål giver du dit samtykke til, at vi indsamler og gemmer følgende personoplysninger om dig:

  • Navn, adresse, telefonnr., e-mailadresse og lejemålsønske.
  • Vi opbevarer dine oplysninger indtil du får tilbudt et lejemål. Du kan dog altid selv bede om at blive slettet fra vores venteliste,
    hvorved vi sletter alle oplysninger om dig.
  • Når/hvis du kommer i betragtning til et ledigt lejemål, får vi brug for yderligere oplysninger som cpr.nr. og registrering i RKI.
  • Dine oplysninger bliver aldrig delt med tredje part.

Boliglejere

I forbindelse med indgåelse af lejekontrakt på en bolig hos os giver du dit samtykke til, at vi indsamler og gemmer følgende oplysninger om dig:

  • Navn, cpr.nr., adresse, telefonnr., e-mailadresse, lejeniveau, sikkerhedsstillelse, forbrugsoplysninger, nøgler, betalingsmisligholdelser, overtrædelser af lejeforholdet samt advarsler, opsigelse eller ophævelse af lejeforholdet, flytning til plejehjem samt dødsfald.
  • Vi kan dele dine personoplysninger med samarbejdspartnere, der arbejder på vores vegne. Disse skal overholde vores privatlivspolitik og må ikke bruge dine oplysninger til andre formål end de af os oplyste.
  • Du har altid ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, vi har gemt om dig og vi sletter dine oplysninger 5 år efter, at du er fraflyttet dit lejemål hos os.

Erhvervslejere

I forbindelse med indgåelse af lejekontrakt på erhvervslokaler hos os indsamler og gemmer vi følgende oplysninger om jer.

  • Navn, erhverv, cvr.nr., adresse, telefonnr., e-mailadresse, lejeniveau, sikkerhedsstillelse, offentlige regnskabsoplysninger, forbrugsoplysninger, nøgler, betalingsmisligholdelser, overtrædelser af lejeforholdet samt advarsler, opsigelse eller ophævelse af lejeforholdet.
  • I har altid ret til at få oplyst hvilke oplysninger, vi har gemt om jer og vi sletter jeres oplysninger 5 år efter, at I er fraflyttet jeres lejemål hos os.

Generelt

I forbindelse med behandling af personoplysninger vil vi til enhver tid overholde den gældende danske persondatalovgivning. Vores behandling af personoplysninger vil være begrænset til ovennævnte formål eller til at opfylde retlige forpligtelser i henhold til dansk ret. Skulle der opstå en situation hvor vi ønsker at bruge dine personoplysninger til andet end ovenfor anført, vil vi indhente dit samtykke hertil.